Hem Ensamhet är inte negativt
Ensamhet är inte negativt
Susanne Damgren
  29 april 2019 livet

Att välja singellivet och att leva ensam är inte negativt. Utan det är en styrka, en styrka som innebär att älska och respektera sig själv på ett sätt som ingen annan kan. För man lär sig att älska sig själv mer och förstå vad man själv verkligen vill ha ut av livet. När man vet vad man vill ha för liv, kämpar man och gör allt för att få det med mycket mod och beslutsamhet.

Man har lärt sig att inte slösa bort tid på omogna människor eller människor som inte respekterar en för den man är. Den tiden lägger man istället på att skapa en tillvaro som uppfyller det liv man vill ha. Det går alldeles utmärkt att hitta lyckan ensam.

Att inte vara rädd för att leva ensam utan istället uppskatta det, kan bero på att man haft negativa upplevelser under livet med negativa människor. Då lär man sig att älska sitt eget sällskap och friheten till att skapa det liv man själv vill ha.


Susanne Damgren


Välkommen till min blogg. Jag heter Susanne Damgren och är en stolt mamma till tre vuxna fantastiska barn och tre underbara barnbarn. Bor med mina två älskade hundar Jack & Elvis som även är mina gästbloggare. Grundare till företaget Pawfix.