Hem Kanske behöver det senare
Kanske behöver det senare
Susanne Damgren
  30 juni 2019 livet

Är du en sån person som samlar på saker och säger "kanske behöver det senare eller det kan vara bra att ha".

De flesta saker vi har och behåller behöver vi inte. Och ofta när vi har något sparat bara för "att det kan vara bra att ha" och kommer till den punkt då vi faktiskt behöver den, kan vi ändå inte hitta just den. Så då slutar vi leta efter den saken och går och köper en ny? Så varför sparar man saker från början som ändå bara ligger och tar onödig plats?

Eller vi kanske sparar på saker vi fått som vi känner att vi inte kan kasta för att den fick jag av den, man känner skuld till personen som gav den till oss.

Att städa bort allt onödigt som inte används underlättar inte bara ordningen i hemmet utan skapar mindre stress och istället kan vi fokusera på det som verkligen betyder något för oss. Och livet känns enklare och utan alla onödiga prylar som ligger i högar och tar onödig plats.


Susanne Damgren


Välkommen till min blogg. Jag heter Susanne Damgren och är en stolt mamma till tre vuxna fantastiska barn och tre underbara barnbarn. Bor med mina två älskade hundar Jack & Elvis som även är mina gästbloggare. Grundare till företaget Pawfix.