Hem Livet kommer emellan
Livet kommer emellan
Susanne Damgren
  15 maj 2019 livet

Det är en ofrivillig frånvaro här på bloggen. Men för tillfället är det mycket som händer omkring mig, jag jobbar mycket och tiden räcker inte alltid till för att skriva inlägg tyvärr. Jag måste prioritera. Jag kommer fortsätta skriva men det kan bli lite längre mellan inläggen.

Som ni vet har jag fått diabetes typ 1 och jag har även andra sjukdomar som påverkar min hälsa och mitt mående. Men trots det har jag bestämt mig för att jobba med mig själv steg för steg för att bli en bättre version av mig själv och nå mina mål om att göra det jag älskar ännu mer. Jag har en plan som jag jobbar med dagligen för att nå mitt mål. Det är många uppförsbackar och nerförsbackar precis som mitt blodsocker så svänger det rejält.

Ang min diabetes så har jag kommit in i det ganska bra om jag får säga det själv. Visst jag måste erkänna att jag HATAR diabetes och all tid den tar från mig. Men som allt annat gäller det bara att acceptera eländet och göra det bästa av det. Utan insulin så skulle jag max kunna överleva 1- 2 veckor. Så valet är enkelt. Att ha koll hela tiden.

Ha en fin dag!


Susanne Damgren


Välkommen till min blogg. Jag heter Susanne Damgren och är en stolt mamma till tre vuxna fantastiska barn och tre underbara barnbarn. Bor med mina två älskade hundar Jack & Elvis som även är mina gästbloggare. Grundare till företaget Pawfix.