Hem Sluta tänk illa om dig själv
Sluta tänk illa om dig själv
Susanne Damgren
  28 april 2019 livet

Vi glömmer ofta bort att behandla oss själva så gott vi kan. Vi vet det så väl men vi glömmer ofta vårat självvärde. Tiden räcker inte till att göra bra saker för oss själva.

Många av oss inser inte att vi saboterar för oss själva vi gör det omedvetet det har blivit "normalt" att vi inte ens förstår det själva.

En sådan enkel sak som att tänka illa om sig själv som tex:

Du säger det hela tiden utan att tänka dig för om dig själv : Åh hur korkad är jag inte? Hur dum är jag egentligen? Men vad dum i huvudet jag är? Känner du igen dig. Det är självsabotage.

När vi upprepar dessa meningar hela tiden gång på gång, kommer hjärnan att tro på det du säger om den inte redan börjat gjort det. Sluta genast med det och börja istället säga bra saker om dig själv . Och varje gång du märker att du tänker eller säger något om att du är dum, så stoppa där! Så ska du se att du kommer må bättre.

För du är bättre än vad du tror, du är snyggare än vad du tror, smartare än vad du tror.

Tro mer på dig själv och du ska se att sakta men säkert märker du en förändring som känns bra

Vi måste ta hand om oss själva på bästa sätt.

Små förändringar gör stor skillnad.


Susanne Damgren


Välkommen till min blogg. Jag heter Susanne Damgren och är en stolt mamma till tre vuxna fantastiska barn och tre underbara barnbarn. Bor med mina två älskade hundar Jack & Elvis som även är mina gästbloggare. Grundare till företaget Pawfix.