Hem Tar du rätt beslut varje gång
Tar du rätt beslut varje gång
Susanne Damgren
  28 juni 2019 livet

Vi har alla hamnat där någon gång, eller hur? Oavsett det handlar om din karriär,relationer,ekonomi eller hälsa. Vi ska fatta ett viktigt beslut och som dessutom ska bli rätt.

Ena sidan av dig vill vara modig och svara ja, medan andra sidan av dig grubblar på om du ska svara nej som är det säkraste svaret.

Men vad det än handlar om så kan man lätt ångra sig efteråt över att man inte svarade ja och provade, för oftast är det mest av rädsla över att prova något nytt som man fattar ett snabbt beslut med svaret nej. Trots du svarar nej så kan du känna en gnista och lite spänning över vilka möjligheter det faktiskt kan vara, förmodligen borde du svarat ja även om du var rädd.

Men besluten du fattar kan bara du själv avgöra.

Jag har tackat ja till tre intervjuer på en månad och jag fick alla tre jobben . Jag har provat två av dom men tyvärr passade inte dom mig. Det tredje jobbet ska jag prova på längre fram. Ångrar inte mina beslut utan dom gav mig nya erfarenheter. Och en tankeställare, ålder är bara en siffra.


Susanne Damgren


Välkommen till min blogg. Jag heter Susanne Damgren och är en stolt mamma till tre vuxna fantastiska barn och tre underbara barnbarn. Bor med mina två älskade hundar Jack & Elvis som även är mina gästbloggare. Grundare till företaget Pawfix.