Hem Värdesätt dig själv mer
Värdesätt dig själv mer
Susanne Damgren
  3 juli 2019 livet

Värdesätt dig själv mer och använd positiva tankar om dig själv. Det är bra att uppskatta andra människor, men kom ihåg att ta hand om dig själv. Ofta kan vi känna oss lite deprimerade när vi jämfört oss med andra människor. Om du jämför dig med en annan människa och blir avundsjuk av någon anledning. Påminn dig själv om att du kan saker som inte den personen kan, var stolt över dina styrkor.

Det är naturligt att jämföra men om du jämför varenda liten sak då är det dags att börja tänka mer på dig själv och allt positivt i ditt eget liv. Och uppskatta det du har i ditt liv som betyder allt för dig. Släpp alla tankar på vad andra har eller hur andra ser ut och du kommer bli mer nöjd med dig själv och finna en inre styrka.

Omge dig med människor som är mer optimistiska och glada över andras framgångar, då kommer du värdesätta ditt eget liv ännu mer.


Susanne Damgren


Välkommen till min blogg. Jag heter Susanne Damgren och är en stolt mamma till tre vuxna fantastiska barn och tre underbara barnbarn. Bor med mina två älskade hundar Jack & Elvis som även är mina gästbloggare. Grundare till företaget Pawfix.